De afgelopen jaren heb ik als zzp`er vanuit Mermories al diverse toffe projecten mogen doen. Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden deel ik graag een aantal van mijn resultaten waar ik trots op ben. Create new mermories! Voor een chronologisch overzicht van mijn werkzaamheden bekijk je mijn CV >>

Experiences

View Project...

Worldskills Netherlands Skills The Finals 2020

WorldSkills Netherlands zet zich in ter promotie van het beroepsonderwijs en vakmanschap onder jongeren. En daar mocht ik al in twee projecten een bijdrage aan leveren.

View Project...

Worldskills Netherlands Team Netherlands

Een jaar na Skills The Finals heeft WorldSkills Netherlands mij opnieuw benaderd voor een nieuwe opdracht. En wat voor klus! Ook dit was weer een feestje om te doen.

View Project...

INNOvember 2020 – Ministerie van Justitie & Veiligheid

November 2020: wat een gave maand was dit! INNOvember vond voor het eerst plaats: het rijksbrede online event over technologie en innovatie. En daar mocht ik als social media expert aan bijdragen.

View Project...

Lentiz Onderwijsgroep

Vanaf het begin van mijn zzp carrière ben ik betrokken bij de Lentiz Onderwijsgroep. Gestart bij Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum en later voor het stafbureau van de onderwijsgroep.

View Project...

HagaZiekenhuis

Een fusie tussen twee ziekenhuizen in vijf maanden tijd? Mij WEL bellen! Wat een geweldig traject was dit waar ik helemaal in mijn kracht sta.

View Project...

Valto Biocontrol

Tijd voor iets heel anders! Een opdracht in de glastuinbouwsector. Mij niet helemaal vreemd met een partner als tuinder, maar er in werken is toch iets anders.