Lentiz Onderwijsgroep

  • 0
  • 8 juni 2021

Portfolio Description

Vanaf het begin van mijn zzp carrière ben ik betrokken bij de Lentiz Onderwijsgroep. Ik ben begonnen bij Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum in Naaldwijk en later voor het stafbureau van de onderwijsgroep in Vlaardingen.

Tijdens de eerste opdracht bood ik ondersteuning bij een zwangerschapsverlof op het gebied van communicatie en PR. De zelfstandige functie bestond uit de volgende werkzaamheden: voor interne en externe nieuwsbrieven content verzamelen, opmaken en versturen. Het bijhouden van de website en social media kanalen. Het schrijven van marketing gerelateerde
en doelgroepgerichte teksten. Persberichten schrijven. Het ondersteunen en voorbereiden van activiteiten/voorlichtingsbijeenkomsten en ondersteuning bieden bij administratieve werkzaamheden.

More Information

Een aantal maanden later werd ik opnieuw benaderd door Lentiz, nu voor het invullen van een zwangerschapsverlof op het stafbureau in Vlaardingen. Ik ben deze periode verantwoordelijk voor de PR en communicatie van een aantal Lentiz-scholen. Vanuit de corporate organisatie adviseer ik over de inzet van (digitale) communicatiemiddelen, de ontwikkeling van tools en digitale middelen, het faciliteren van trainingen en het maken van campagnes voor zowel corporate als onze scholen. Een van de projecten waar ik trots op ben is het organiseren en faciliteren van een online open dag: door Covid-19 waren middelbare scholen niet in de gelegenheid om de deuren fysiek te openen voor potentiële leerlingen en ouders. We moesten op zoek naar andere mogelijkheden om leerlingen en ouders toch de mogelijkheid te geven om de school te bekijken en sfeer te proeven. Een van de oplossingen was de virtuele tour.