Met Merlin samenwerken is een feestje. Ik heb haar leren kennen via een gezamenlijke interim opdracht voor fusiecommunicatie tussen twee ziekenhuizen. Een hectische klus met veel uiteenlopende projecten. Merlin werkt snel, overziet het geheel, schakelt snel, houd je op de hoogte en weet in haar enthousiasme mensen te binden om samen de opdracht tot een goed einde te brengen. Als professional weet ze exact wanneer er bijgestuurd moet worden of op de rem moet worden getrapt, om vervolgens met een nog betere aanpak weer te versnellen. In plaats van het proces te frustreren brengt ze rust en overzicht.

Astrid KenensZelfstandig communicatieadviseur - HagaZiekenhuis

Merlin is een snel ingewerkte en strategisch sterke social media professional. Ze draagt bij aan een custom made campaign met zichtbare effecten. Ze is prettig in de omgang en heeft snel overzicht en inzicht in de doelgroep. Inhoudelijk sterk en een fijne collega.

Erik van der ZwanAlgemeen Directeur - WorldSkills Netherlands

Wil je dat jouw evenement aandacht krijgt, huur dan Merlin in. In een paar weken tijd heeft ze voor INNOVember een groots Innovatiecongres voor de Rijksoverheid de volledig social media vanaf nul opgebouwd. En met succes! Haar tone of voice, de toffe beelden, scherpe content zorgde ervoor dat INNOvember binnen mum van tijd op de kaart stond, met meer dan 12.000 bezoekers tot gevolg. Daarnaast had ze naast haar expertise ook als mens enorme toegevoegde waarde aan het team.

Patricia IdsingaCommunity Manager - Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties

Merlin is een fantastische social media expert. Ze heeft voor het rijksbrede congres INNOvember van niets een complete campagne op poten gezet met een enorm bereik. Dankzij een mooie balans tussen speelse en inhoudelijke posts heeft ze een een ijzersterke campagne gevoerd. Merlin werkte zeer zelfstandig en toonde een creatieve insteek om content te vergaren. Op haar advies en initiatief stuurde ze de grafisch ontwerper aan om de verschillende leden van het congres van visuele content te voorzien. Daarnaast ondersteunde en adviseerde ze in de online communicatie en is ze een geweldige collega om mee te werken. Proactief, zelfstandig, creatief en zeer hardwerkend.

Marieke WittensCommunication Advisor - Rijks Innovatie Community

Ik heb Merlin leren kennen als een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van sociale media communicatie. Merlin heeft voor INNOvember 2020 – de eerste editie van een rijksbreed innovatie congres – de sociale media strategie opgezet en alle sociale media kanalen beheerst. Met inhoudelijk goede berichten, leuke content en gebruik van de juiste ‘tone of voice’ heeft ze op verschillende sociale media kanalen ontzettend veel kijkers weten te bereiken voor, gedurende en na de maand november. Daarnaast is Merlin als persoon open, eerlijk en kalm. Een waardevolle toevoeging aan het team en leuk om met haar samen te werken (ook vanaf thuis)!

Juliá OrtíAdviseur - Ministerie justitie en veiligheid

Ik had het plezier om het afgelopen half jaar de mogen werken met Merlin aan het motivatieprogramma van WorldSkills Netherlands. Aan Merlin had ik een ontzettend fijne collega en samen hebben we de communicatie van dit project gerockt! Merlin hield de vaart erin en met oog voor detail. Haar vermogen om, in relatief weinig uren, met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn was knap om te zien. Ik hoop echt vaker met Merlin te mogen werken.

Linda Peek - van MiltenburgFreelance project- en eventmanager - WorldSkills Netherlands

Merlin heeft mij vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof, bij PR & Communicatie van Lentiz. Dit heeft zij geweldig gedaan. Ze zorgde ervoor dat ik in een gespreid bedje terug kwam. Ze adviseerde een aantal scholen, ontwikkelde wervingsmiddelen en -campagnes. En was vanuit corporate communicatie aanspreekpunt digitale communicatie. Merlin had alles netjes op orde, was goed georganiseerd. Alsof ik nooit weg ben geweest, kon ik zo weer aan de slag. Bedankt!

Elsbeth BouwhuisCommunicatieadviseur - Lentiz Onderwijsgroep